Krimpenerwaard

Koopt lokaal

Waarom krimpenerwaardkooptlokaal.nl voor u als ondernemer?


Inwoners weten vaak niet welke winkeliers nu wel of niet bezorgen aan huis, of waar je überhaupt lokaal online kan kopen, vandaar deze website!
Eventuele klanten kunnen nu in een overzicht de winkels vinden waar ze thuis of tijdens hun werk kunnen bestellen en zo dus toch lokaal kunnen kopen, maar wel met het gemak van online winkelen.
Op krimpenerwaardkooptlokaal.nl plaatsen wij dus alleen bedrijven die aan huis bezorgen. Indien u bezorgd in uw dorpskern of in de gehele Krimpenerwaard dan kunnen wij u ook plaatsen op onze website. Of u nu zelf bezorgd of het via onze Bezorgbuddy* laat bezorgen, dat is uiteraard aan u. Wij rekenen 75 euro administratie en opmaakkosten per jaar voor uw vestigingsplaats. Indien u in meerdere dorpskernen een vermelding zou wensen, dan betaald u 12 euro per dorpskern extra.

*De bezorgbuddy
Ziet u geen kans om zelf te bezorgen, Dan rijdt de Bezorgbuddy af en aan door de Krimpenerwaard met maar liefst 6 bezorgbussen.
De klant besteld bij u, u brengt ons via de app op de hoogte dat er een of meerdere bestellingen klaarliggen om te bezorgen. Indien u ons een app stuurt voor 18.00 uur dan bezorgen wij dit nog dezelfde dag voor 21.00 uur.
De kosten voor de Bezorgbuddy kunt u zelf voor uw rekening nemen of doorberekenen aan uw klant.

De kosten zijn:
- Tot € 50,00 rekenen wij € 2,50
- € 50,00 tot € 100,00 rekenen wij € 4,00
- Boven € 100,00 rekenen wij € 5,00

Wij hopen dat u als consument en als ondernemer enthousiast bent geworden en we u als klant mogen verwelkomen!

Met een hartelijke groet,
Team Krimpenerwaardkooptlokaal.nl